Sony и VIVACOM подаряват билет за финала на Шампионска лига

VIVACOM и Sony организират игра за клиентите на телекома, които ще могат да спечелят двоен билет за финала на Шампионска лига на 26 май в Киев. От 1 до 30 април абонатите на телекома, закупили Xperia XA2 с план от VIVACOM, участват в томбола за наградата, а печелившият ще бъде изтеглен на 2 май 2018 г.

Печелившият и негов придружител ще получат и двупосочни самолетни билети до Киев с пътническа застраховка, две нощувки в хотел, трансфер до стадиона, подаръци от Sony Xperia, a преди и по време на мача ще имат ексклузивен достъп до специалната зона за гости.

Освен това от 1 до 15 април клиентите в 10 от магазините на VIVACOM в София, Варна, Бургас и Пловдив ще могат да спечелят футболни сувенири на звездите от Шампионска лига, включващи бутонки, тениски и топки с автограф на Лионел Меси, Кристиано Роналдо, Гарет Бейл, Луис Суарез, Еден Азар и Стивън Джерард. Всички, споделили своя снимка с някой от артикулите в играта на Facebook страницата на VIVACOM, участват в томбола за награди от Sony Xperia и един от сувенирите на Шампионите.

От 16 до 30 април всички потребители и фенове на VIVACOM в социалните мрежи ще могат да изпробват футболните си знания в специалната Шампионска игра-анкета за още изненади от японския производител.

Sony Xperia XA2 е с цена от 19,98 лв./месец с план Smart L+ от VIVACOM.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *