Започват предварителните поръчки на Huawei P20 Pro в България

От днес и трите основни телекома и нас започнаха да приемат предварителни заявки за новия смартфон флагман на Huawei P20 Pro.

Теленор започва от днес регистрация за интерес и предварителни продажби на новия хитов смартфон Huawei P20 Pro Dual. Регистрацията ще продължи до 16 април включително.

Потребителите трябва да регистрират своя интерес към устройството на специалната интернет страница и ще могат да го закупят или получат при условиятa на договор за лизинг в предпочетения от тях магазин или офис на Теленор между 17 и 22 април, преди старта на официалните продажби на Huawei P20 Pro Dual в България на 23 април.

Теленор предлага Huawei P20 Pro Dual в Black (черно), Midnight Blue (синьо) и Twilight на цена от 1129,99 лв. при заплащане в брой и с двугодишен договор за абонаментен план Тотал 44.99 или за 54,59 лв. на месец при двугодишен договор за лизинг и двугодишен договор за същия абонаментен план. Моделът може да бъде закупен и с услугата UPGRADE.

Мтел стартира предварителни поръчки на флагмана, който може да се заяви от онлайн магазина на телекома между 10 и 16 април. Първите доставки за поръчалите предварително започват на 19 април. Смартфонът е наличен в търговската мрежа на Мтел за 48,50 лева на месец или за 1 019,99 лева в брой с абонаментите планове Мтел без граници 5XL. Редовните продажби на модела в търговската мрежа на Мтел започват на 23 април.

VIVACOM стартира от днес предварителни заявки на сайта си. Те ще продължат до 16 април, а заявилите го потребители ще получат HUAWEI P20 Pro до 4 дни преди официалния старт на продажбите му у нас. Моделът е с цена 1149,98 лв. в брой или 55,98 лв. на изплащане с абонаментен план Smart U.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *