Не, не сте в режим на роуминг – Мтел става А1

От днес Мтел приема новото име А1, което е в тон с всички други телекоми част от нейния собственик A1 Group (America Movil). Ако ползвате мобилните услуги на телекома, сигнала който виждате на телефона/смартфона си вече ще е А1. От ваша страна не е нужно да предприемате действия, всички договори продължават според условията заложени в тях.

Визията на телекома е изцяло нова като в основата ѝ е логото А1 с различни визуални стилове. Телекомът ребрандира магазините, автомобилите, продавани устройства и др.

А1 поема няколко ангажимента към клеитнтите си:

– Качество на мрежата и достъп до услугите си в 99.9% от времето.
– Предоставяне на качествени технологични продукти и решения. Инсталация на услуга до 3 работни дни и възстановяване на услуга до 6 часа.
– Бърза връзка с оператор – до 60 секунди при обаждане на *88. Регулярна информация и по-ясни фактури.

Ето част от комплиментите, които получавате като клиенти:

– 10GB за всеки настоящ абонат на мобилна услуга от А1, който свали или стартира приложението на телекома Моят А1. Валидност един месец.
– Бонус ТВ канали: всички клиенти на телевизионна услуга от A1 ще получат безплатен достъп до над 210 канала през уикендите на месец юни.
– 500 MB за обратна връзка
– По-евтини фиксирани услуги
– Музикална стрийминг платформа с достъп до 30 милиона песни
– А1 смартфони с гаранция от 36 месеца /специално създадени за телекома от TCL Communications/
– Нови мобилни планове: мобилните планове на А1 вече ще се казват A1 One Unlimited и ще предлагат още повече възможности за общуване и забавление.
– Лоялните клиенти на А1 ще имат възможност да закупят мобилни устройства на преференциални цени дори и в средата на техния договор
– Повече възможности с А1 клуб
– Дигитален портфейл
– А1 кредитна карта Mastercard, която ще е лесно достъпна за клиентите на абонаментен план.

Спортните канали на A1, познати до момента като Mtel Sport 1 и Mtel Sport 2, вече ще носят името MAX Sport 1 и MAX Sport 2. Промяната е част от цялостното ребрандиране на компанията, като цените за достъп до тях ще останат непроменени.

Павлин Луканов

One thought on “Не, не сте в режим на роуминг – Мтел става А1

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *