Възможност за инди гейм разработчиците

Ако сте независимо студио и имате желание да представите играта си пред международна публика – Dev.Play Conference 2018, която ще се проведе в Букурещ между 4 и 5-ти октомври в Grand Entertainment Mall, е подходящото място за вас.

В тазгодишното издание на изложението за независими студиа ще бъдат представени инди компании от региона. Ако желаете да представите играта си – то Game Dev Summit ви дава възможност да се включите в общия щанд на българската game dev индустрия. За студията, които решат да се възползват от тази възможност цената за участие е 50% от билета за конференцията с код EXP2018REGIO на адрес: https://dev-play.ro/register/

Тази година сред гостите са Крис Еванс от Blizzard, Александър Кауч от 11bit Studios и Рами Исмаил от инди студиото Vlambeer. Новите партньорства на Dav.Play 2018 с Epic Games, създателите на Unreal Engine, както и Fortnite, ще дадат възможност на разработчиците да научат повече за иновациите на компаниите в специални работилници. За втори път ще се проведе и Nordic Game Discovery Contest, в който ще бъде избиран победител от изложението за инди компании (очаквайте и българска версия през ноември).

Game Dev Summit предлага 15% отстъпка от билета за посещение, за което ако имате интерес, можете да се свържете с на.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *