Krusell: A case of Swedish Design

С новата тенденция, производителите на смартфони да залагат на стъклено покритие на гърба, е ясна нуждата от наличието на добра защита чрез допълнителен калъф. И макар на пазара да има разнообразие от такива продукти, доста често е трудно да изберем такъв, който ни харесва и е съвместим именно с конкретния ни модел. В настоящото ревю ще ви предложа един доста добър вариант в това отношение.

Преди време съвсем случайно попаднах на информация за шведския производител на калъфи за смартфони Krusell. Допадна ми разнообразието от продукти, които предлага компанията, а и това че са с изискан дизайн и доживотна гаранция от производителя. Сега имам възможност да ви запозная с няколко техни модела, които може да допаднат и на вас.

Конкретните калъфи са за популярната серия смартфони Huawei P20, но Krusell предлага още стотици калъфи за всички основни производители и модели. Най-хубавото, е че доставката е безплатна при поръчка от онлайн магазина ѝ.

Първият модел е Nora Cover за Huawei P20 Lite в сив цвят, но се предлага и в розов/пепеляв (Dusty Pink). Калъфът е с гумирана повърхност, което позволява стабилност при работа. Той защитава гърба и страните на смартфона като остава отвори в основата, където са жаковете и говорителя, а и в горната част над дисплея. При този тип калъфи е препоръчително да използвате и стъклен проектор за екрана. Хареса ми това колко е тънък и лек е моделът, но същевременно изглежда дава добра защита за устройството.

Krusell Nora Cover Huawei P20 Lite

Калъфът е доста приятен и мек на допир и според мен предлага добра защита на устройството. Единствено ме притеснява откритата горна част над екрана, но най-важни са ъглите.

Минаваме към едно от премиум предложенията на компанията за Huawei P20. Калъфът е от серия Sunne и представлява покритие в стил портфейл. Той е изработен от истинска кожа и се предлага в кафяв и черен цвят. При разгръщане виждаме вътрешния защитен кейс, който обхваща устройството.

Krusell Sunne Huawei P20

Разполагате с място за четири карти, два слота отляво и място под самия смартфон. Вътрешното покритие е от мек текстил, а като цяло калъфът е доста стилен начин да предпазите смартфона си и да получите място за кредитни карти, документи и пари.

Вътрешният кейс за смартфона го държи стабилно на място и защитава ъглите в случай на падане и отваряне на калъфа. Можете да го ползвате и като стойка.

Следващите модели, които имаме под ръка за настоящия преглед са предназначени за Huawei P20 Pro. Първият калъф е Sunne Cover, който подобно на предходното решение е от истинска кожа, но този път е в стандартен вид, а не тип портфейл. Доста стилно предложение, което пасва доста добре към телефона. Тук отново се защитават основно двете страни на телефона като горната и долната част са предимно откритие. Както винаги, съветвам да използвате и стъклен протектор.

Krusell Sunne Cover Huawei P20 Pro

Второто предложение е Nora Cover в Dusty розов цвят и същия дизайн и изработка като модела за P20 Lite. Имаме гумирана повърхност за стабилен захват и приятна текстура. Калъфчето е доста приятно и тънко.

Krusell Nora Cover Huawei P20 Pro

Оставам с добри впечатления от дизайна и качеството на изработка на калъфчетата, които имах възможност да изпробвам. Определено мога да ги препоръчам ако искате да защитите телефона си и да му придадете стил.

Павлин Луканов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *