Tenda SG105

Днес ще ви запозная с едно практично мрежово устройство, което може да бъде добро попълнение в домашната или офис мрежа. Tenda SG105 е 5-портов Gigabit Desktop SOHO суич, който е с ненатрапчив дизайн и разбира се е лесен за интеграция и употреба.

Дизайнът на модела е доста изчистен и семпъл, точно каквото се очаква от подобен тип устройство. Цветът на корпуса е черен с лъскаво покритие в горната част и интересен десен на точки. Отляво на конструкцията е разположен жакът за захранване, а в задната част намираме 5 х LAN порта. Към всеки порт има и LED индикатор за активност.

В долната част са видими отворите, които позволяват да го монтирате и на стена, практично в някои случаи.

Tenda SG105

Суичът предоставя Gigabit скорост на трансфер, която е 10 пъти по-висока от по-ниския клас устройства, предлагащи 100 Mbps свързаност. Разбира се това ще ви е от полза, основно за вътрешната мрежа. Ако разполагате с NAS или няколко компютъра в мрежа, моделът ще ви осигури изключително бърз трансфер.

Няма някакви по-специални изисквания за монтаж и настройки,разопаковате суича, Поставяте го на избраното от вас място, свързвате захранващия адаптер и необходимите LAN (RJ45) кабели и сте готови.

Tenda SG105 е компактно устройство, което може да бъде от полза за разширяване или подобрение на офисната или домашна мрежа с Gigabit инфраструктура. Най-хубавото, е че моделът е достъпен с цена под 30 лв.

Павлин Луканов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *