Това са Google Pixel 3 и Pixel 3 XL

Вчера Google представи редица нови устройства, сред които и новите Pixel 3 и Pixel 3 XL смартфони. Подобно на миналогодишните смартфони в серията, и тези са във флагманския клас като цените за Pixel 3 започват от 799 долара за 64GB версията, а тези на 3 XL от 899 долара. Моделите включват чипсет Snapdragon 845, 4GB RAM, предни стерео говорители и Titan M чип за защита, наред с останалите параметри. Доставките на новите смартфони започват на 18 октомври в САЩ и някои други държави.

Pixel 3 XL разполага с 6.3“ дисплей с цепка в горната си част, а Pixel 3 е с 5.5“ екран. Рамките около екрана са доста изтънени.

Запазва се основната 12.2MP камера и за двата модела, но предната вече е двойна. Компанията иска да запази добрите впечатления от превъзходната камера на Pixel 2 и надгражда с нови функционалности. Сред тях са AI подобрения, Top Shot опция за избор на най-добър кадър от поредица, Super Res Zoom за чисти снимки при използване на приближение, Photobooth и Night Shot режим за нощни снимки.

Новите смартфони поддържат безжично зареждане, а когато се зареждат през новата стойка Pixel Stand ще визуализират специфична информация, включително от Google Assistant. Както най-вероятно се досещате, това е възможно благодарение на наличието на изцяло стъклен гръб.

Pixel идват директно с Android 9 Pie.

One thought on “Това са Google Pixel 3 и Pixel 3 XL

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *