Теленор стартира услуга за изкупуване на използвани смартфони

Теленор предлага услугата Върни и вземи, чрез която потребителите могат да получат стойност под формата на ваучер в замяна на стар смартфон. Ваучерът може да се използва при закупуване на ново смарт устройство – телефон, таблет или на аксесоар от предлагания в Теленор асортимент.

В зависимост от състоянието на устройството, неговата марка, модел и година на производство, клиентът ще получи предложение за цена на изкупуването му и ако е съгласен с предложеното, потребителят ще получи в замяна ваучер за договорената стойност. Всеки клиент може да предложи за изкупуване неограничен брой устройства, като за всяко от тях ще получи и отделен ваучер.

Ваучерът се предоставя под формата на електронен код, който клиентът ще получи чрез SMS на посочен от него телефонен номер. След получаване на електронния код, ваучерът може да се използва веднага или по–късно както за покупка на устройство в брой, така и като част от предплащане по договор за лизинг.

Ваучерът не е поименен и може да се предоставя за ползване и на друго физическо лице. Всеки ваучер може да се използва само по веднъж.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *