Games Made in BG в рамките на Sofia Game Night

Второто издание на изложението за разработчици на игри – Games Made In BG, ще се проведе тази събота (3-ти ноември 2018 г.), в рамките на Sofia Game Night. В сградата на Гьоте-институт България (ул. “Будапеща” 1) от 18:00 ч., ще бъдат представени повече от 20 компютърни и мобилни игри, както и най-интересните проекти от Sofiа Game Jam и Hardcore Game Jam. За първи път през тази година в събитието ще бъдат включени и настолни игри.

Посетителите на изложението ще имат възможност да се докоснат не само до игрите, но и да научат повече за процеса по тяхното разработване. Участие ще вземат студиата: Incineration Productions, Seven Bulls, Dreamteck, Gameline, The Sixth Hammer, Imperia Online, Velbazhd Software, Kipi Interactive, Archean Games, Team Puh, Vermin Games, Foumart Games, Repulse, Kvaba Interactive и проектът за cloud гейминг – Rouster.

Тази година събитието разширява обхвата и включва настолната игра Цар на историята, танцувалните пъзели на Таратанци, както и проекти на дизайнера на настолни игри Николай Попов.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.