Ключовите лектори на DevReach 2018

Както вече най-вероятно сте забелязали, Today Tech е сред медийните партньори на DevReach 2018. Изключително се радваме, че можем да помогнем за популяризирането на това интересно събитие, което събира авторитетни лектори. Международна конференция за разработчици ще се проведе на 13 и 14 ноември 2018 г. в София. Събитието ще включва близо 45 технически лекции за най-новите тенденции в разработката на приложения и семинар за развиване на лидерски умения. Очакват се над 600 разработчици от цял свят.

И така, започваме с обявените от Progress, която е и спонсор на събитието, ключови лектори на DevReach 2018.

В DevReach 2018 ще участват световнo признати лектори от технологичната индустрия, сред които:

Ричард Кемпбъл – създател на подкастове, лектор, автор и основател на The Humanitarian Toolbox. Кемпбъл е добре познат в индустрията разработчик, консултант и съветник на редица технологични компании. Неговата лекция ще бъда посветена на опасностите и обещанието, които носи изкуственият интелект. Тя ще бъде на 13 ноември.

Дейвид Нийл – developer advocate в Okta, опитен софтуерен разработчик, експерт и лектор на събития в ИТ индустрията. Предишният му опит включва създаване на високопроизводителни и скалируеми приложения. Нийл е Microsoft MVP. Неговата лекция ще бъде на 14 ноември.

Всички лектори на DevReach 2018 може да видите тук: https://devreach.com/

Семинари преди конференцията

В деня преди DevReach 2018, 12 ноември, в офиса на Progress в София ще се проведат три семинара на теми:

Лидерски умения – Дейвид Нийл и Джим Холмс ще покажат на участниците в семинара как да станат ефективни лидери и да се справят с трудни ситуации. Чрез практически упражнения, интерактивни дискусии и лекции участниците ще се научат да разбират, приемат и комуникират по-добре значението на бизнес стойността в технологичния свят.

Жените в технологиите:

Vue Vixens – уъркшоп за жени с малко или никакъв опит в програмирането, които искат да създават уебсайтове и приложения с Vue.js, популярна JavaScript технология. Уъркшопът ще се води от Джен Лупър, старши developer advocate в Progress и основател на Vue Vixens, глобална инициатива за жени, които искат да научат Vue.js.

ngGirls – уъркшоп с фокус върху Angular – технология за разработка на приложения, създадена от Google. Уъркшопът цели да запознае жените с разработката на уеб приложения с Angular. Той ще се води от експертите от Progress Жейна Пелева, Станимира Влаева и Васил Чимев.

Участието във Vue Vixens и ngGirls е безплатно. Регистрацията е отворена, а местата са ограничени.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *