Теленор стартира онлайн магазин

Миналата седмица, Теленор пусна собствен онлайн магазин – Купи онлайн. През него, настоящите клиенти на телекома могат да купуват устройства и аксесоари, както и да подновяват своите договори. Очаква се догодина, през магазина да могат да сключват договори и потребители, които не са абонати.

Доставката на поръчани продукти може да бъде до адрес или с вземане от офис и е безплатна за цялата страна. Условията по избрания нов абонаментен план са активни в момента на получаване на доставката. В случаите, в които не се изисква предплащане, клиентите избрали доставка с куриер, имат възможност да изберат и как да заплатят за направената поръчка – онлайн с банкова карта или в брой при получаване на доставката.

Подновяването на договор чрез услугата Купи онлайн в момента е възможно за частните клиенти на Теленор, като е необходимо клиентите да имат регистрация за интернет портала MyTelenor. За покупка на устройства и аксесоари без абонаментен план, регистрация не е необходима и е възможна и за потребители, които не са клиенти на Теленор.

С услугата Купи онлайн, клиентите имат достъп и до ексклузивни предложения за различни модели мобилни устройства, които Теленор предлага за покупка единствено чрез нея, като например Samsung Galaxy Note 9 512GB, Huawei Mate 20, Xiaomi Pocophone F1 64GB, Motorola Moto G6 Plus и други. За първите клиенти на услугата, Теленор е предвидил и специални подаръци. На този етап няма опция за получаване на индивидуални предложения за лоялни клиенти.

Навигацията в системата и процесът по поръчка са интуитивни и само в няколко стъпки.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *