Солитрон ще предлага широка гама продукти на Xiaomi

От миналата година, Солитрон е вносител на смартфоните Xiaomi у нас, а през седмицата стана ясно, че компанията ще предлага и голяма част от останалите продукти на китайския производител. Гамата включва актуалния пречиствател на въздух, електрически скутер, колело, смарт гривни и часовници, смарт четка за зъби, смарт кантар и още доста други. От компанията загатнаха, и че са в процес на обмисляне за създаване на познатите ни от Западна Европа Mi магазини.

Ето няколко продукта, които искам да отлича:

Xiaomi Air Purifier 2S е ново поколение пречиствател на въздуха. Той предлага OLED дисплей, който показва в реално време PM 2.5 индекса, температурата и влажността. Има WiFi връзка и режим на работа, който ви позволява да следите качеството на въздуха в дома си. Той разполага с Ultimate трислоен филтър, който премахва 99.99% на PM2.5 частици. Подмяната на филтъра е на три до шест месеца и се подсказва от устройството. Устройството е тихо и компактно.

Фитнес гривната Mi Band 3 идва 0,78-инчов PMOLED дисплей, спортен дизайн и 110 mAh с издръжливост до 20 дни. Mi Band 3 следи сърдечната честота и разполага с подобрен алгоритъм за преброяване на стъпки. Освен това, гривната е и водоустойчива.

Новият електрическия скутер на Xiaomi MiJia е с ергономичен дизайн на ръкохватките и панелите. Сгъва се за 3 секунди с натискане на един бутон. Благодарение на корпуса от авиационен алуминий тежи 12,5 кг. Скутерът е оборудван с дискови спирачки и ABS електронната система за блокиране. Системата за управление на захранването се синхронизира с мобилното приложение и информира за състоянието на батериите. Така през телефона си разбирате, кога е време за зареждане.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *