Подкрепете новата българска игра Third Omen в Kickstarter

С радост ви съобщаваме за един от новите гейм проекти идващи от България и старта на свързаната с него Kickstarter кампания за групово финансиране. Третото знамение (Third Omen) е първата продукция на независимото гейм студио Incineration Productions.

Third Omen ви потапя в един доста тъмен и мрачен свят, който гъмжи от ужасяващи същества. Влизате в ролята на героиня, която сама избира пътя, по който поема, справяйки се с разнообразни предизвикателствата. Всичко това става на фона на редуващи се плашещи, напрегнати, съдбоносни и завладяващи моменти. Играта е разработена така, че да даде пълен контрол на геймъра над случващото се – геймплеят е силно ангажиращ.

От екипа на студиото искат да се върнат към основните гейминг ценности, които според тях са потъпкани от големите студиа заради монетизацията. Всеки от вас може да подкрепи проекта като дори 1 долар е в помощ за реализиране на играта.

Ето и къде можете да подкрепите играта в Kickstarter – https://www.kickstarter.com/projects/incinerationgames/third-omen

Incineration Productions е създадено в средата на 2018 година от Юрий Попов (софтуерен инженер) и Гергана Грънчарова (сериен предприемач). Към момента, екипът се състои от 11 човека. През 2016, Гергана е номинирана за една от най-влиятелните жени в предприемаческата екосистема на България и отличена като един от успелите млади българи в класацията “30 под 30” на Forbes Bulgaria.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *