Блокчейн смартфонът HTC Exodus 1 може да бъде купен и с лайткойн

HTC обяви, че първият телефон от линията Exodus (Exodus 1) вече може да бъде закупен с криптовалутата лайткойн. Основателят на една от най-популярните криптовалути, Чарли Лий се присъединява към екипа на HTC Exodus като консултант. Компанията обяви, че доставките на първата вълна телефони е започнала на 5 декември, като същевременно представи и защитения all-in-one блокчейн портфейл Zion.

Портфейлът Zion има множество разнообразни функции като DAPPs, плащане, collectibles, обмяна и достъп до по-големи блокчейн пространства в бъдеще и работи с технологията Trusted Executive Environments (TEE). Заедно със Secure Enclave, който работи независимо от Android OS, портфейлът ще гарантира най-висока степен на сигурност за криптоключовете. Когато прави транзакция, Zion Trusted UI създава сигурна зона, където потребителят е защитен от всякаква възможност за кражба на информация при неизправности в устройството.

Благодарение на защитната мрежа “Secure Enclave”, работеща независимо от Android, Exodus 1 може да съхранява криптоключовете на потребителите си при високи нива на защита. Смартфонът е с вграден хардуерен портфейл, даващ пълен контрол върху всички ключове.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *