Нови геймърски лаптопи от ASUS

По време на CES 2019, ASUS представи най-новите си геймърски лаптопи с бранда ROG.

Mothership (GZ700)

Моделът е лаптоп, заместващ традиционния десктоп с дизайн, включващ допълнителна стойка за стабилизиране на монитора, а клавиатурата може да се отдели изцяло от него и да се раздели на две. Моделът включва опция за най-новата мобилна видеокарта NVIDIA GeForce RTX 2080, както и процесор Intel Core i9. Шасито е алуминиево, а екранът е 17.3” инчов FHD IPS-level 144Hz/3ms дисплей, снабден с технологията G-SYNC.

Zephyrus S GX701

Тънък геймърски модел с висока производителност, предлагащ 17“ дисплей (144Hz / 3ms GTG), валидиран от PANTONE. Базиран е на осмото поколение Intel Core i7 процесор и в добавка разполага с най-новата графична карта NVIDIA GeForce RTX 2080 с Max-Q дизайн.

TUF Gaming FX505DY

Най-новият TUF геймърски лаптоп се отличава с новото поколение AMD Ryzen 5 3550H процесор, графична карта Radeon и NanoEdge дисплей с FreeSync технология. Подсиленото шаси отговаря на военните стандарти за издръжливост MIL-STD-810G. Налична е и специалната технология а охлаждане HyperCool. Тя предлага независими вентилатори за за централния и графичен процесори. Дизайнът предлага и прахови тунели прихващащи и насочващи частиците извън лаптопа.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *