Нов монитор от Philips 252B9

MMD, лицензен партньор на Philips monitors, пусна новия LCD монитор Philips 252B9 от B-серията, който разполага с PowerSensor. Този 25” 16:10, 3-странен безрамков монитор предлага IPS панел.

PowerSensor може да засече присъствието на човек, използвайки инфрачервени сигнали и да намали автоматично яркостта на екрана, когато потребителят отсъства. Резултатът е намаление на консумацията на енергия до 80%, както и удължен живот на монитора. Philips 252B9 е снабден с хардуерен превключвател за нулева консумация, който изцяло прекъсва потреблението на ток, слагайки незабавен край на латентното потребление на електричество, когато мониторът не се използва. Мониторът е изграден от 85% рециклирани пластмаси и опаковъчни материали, подлежащи на 100% рециклиране, което допълнително намалява въглеродния отпечатък.

Стойката SmartErgoBase позволява повдигане, сваляне, накланяне и завъртане на екрана. Philips 252B9 предлага също технологии като Flicker-Free, LowBlue опция и EasyRead режим. Моделът ще се появи в края на март 2019 г. на препоръчителна крайна цена от 509 лв. с ДДС.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *