Huawei P30 и P30 Pro в пълният им блясък

Идният вторник Huawei ще представи двата си нови флагмана P30 и P30 Pro. Вече бяхме свидетели на редица изтичания на информация свързана с моделите, но сега разполагаме и с официални изображения. Те потвърждават очаквания дизайн на устройствата като P30 Pro ще предложи извит екран, а P30 плосък. И двата екрана ще са с капковиден прорез. Pro моделът има четворна основна камера, а P30 ще е с тройна.

Huawei Холандия качи за кратко изображенията на сайта си, но малко след това те бяха премахнати. Там бяха видими и бонусите за потребителите, които направят предварителна заявка за някой от смартфоните. Доста е вероятно моделите да са налични в Холандия, а и региона от 8 април. Потребителите направили предварителна заявка за P30 в Холандия ще получат говорител Sonos One, а с Pro вариантът идват говорителят и безжично зарядно.

Малко по-късно CNET съобщи, че в сингапур, потребителтие ще получат в комплект със смартфоните Huawei Watch GT и говорител JBL Clip 2. Това може да стане на премиерата на устройството там, която се очаква на 6 април.

Информация през GSMArena

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *