Теленор стартира великденска кампания с награди през мобилното приложение MyTelenor

Всички потребители на мобилното приложение MyTelenor (версия 1.10.0 или по-нова) могат да участват във великденска кампания на оператора и да участват в томбола за 123 предметни награди. Кампанията „Събери късметлийски яйца“ започва днес и ще продължи до 30 април 2019 г. Сред наградите са конструктори Xiaomi Mi Robot Builder (Rover), спортни гривни TCL Moveband, безжични слушалки Jabra Move, Bluetooth мини тон-колонки Skullcandy Barricade и детски слушалки Оnanoff Explore Kids.

За да участвате в кампанията трябва да кликнете на специалния банер в началната страница на приложението MyTelenor на своя мобилен телефон, а след това да натиснете върху полето с яйца, което ще се появи. След няколко секунди ще се появи съобщение дали печелите „късметлийско яйце“ или не. Ако печелите, трябва да натисне зеления бутон „Вземи яйцето“ в следващите 23 часа и 59 минути. За участие в разпределението на наградите, трябва да съберете минимум три късметлийски яйца, като шест събрани яйца дават двойно по-голям шанс за награда и, съответно, девет събрани късметлийски яйца осигуряват тройно по-голям шанс.

Тегленето на печелившите участници ще се проведе в рамките на 10 работни дни след края на кампанията. Всеки участник може да опита късмета си най-много веднъж на всеки 24 часа, да събере максимум девет късметлийски яйца в кампанията. Участието е възможно единствено от територията на България.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *