Софтуерно обновление добавя нови функции за Galaxy Watch, Gear Sport и Gear S3

Samsung обяви пускането за разпространение на най-новия софтуер за Galaxy Watch, Gear Sport и Gear S3. Актуализацията включва новия потребителски интерфейс One UI на Samsung One UI, който предлага по-изчистен и подреден интерфейс. Актуализацията на софтуера предоставя и по-опростени визуални настройки, позволяващи на потребителите по-лесно да персонализират и контролират устройството си. Обновеният интерфейс разполага с нови разширени настройки, включително активиране / деактивиране на Touch wake-up опцията (събуждане на екрана на устройството с докосване), контролиране на честотата и периода на актуализиране на ежедневните справки за потребителската активност, както и включване / изключване на режима Goodnight в зависимост от личните навици за сън на всеки.

Ето и част от новостите за приложението Samsung Health:

  • Samsung Health визуализира екрана Daily Activities при активиране на приложението, като предлага обобщение за активностите на потребителя през деня – движение, изразходени калории, както и брой тренировки.
  • Софтуерът предлага по-лесно достъпно и по-бързо за избиране проследяване на тренировъчния режим от устройството и от приложението Samsung Health. Актуализираният софтуер предлага и допълнителна опция за проследяване при плуване навън.
  • С функцията High Heart Rate Alert обновеният софтуер предлага по-ефективно проследяване на пулса и информира потребителя, когато пулсът му надвишава предварително определено ниво. Проследяването на съня е по-задълбочено, като потребителят може да види средния диапазон на съня си, да го сравни с характерните за неговата възрастова група стойности и да получи бърз анализ.

Актуализацията на софтуера включва оптимизация на работата на батерията за по-добра производителност и по-дълга употреба. Това се постига чрез автоматично затваряне на приложения, които не се използват в момента, и промяна на настройките, които източват заряда на батерията. Потребителите могат да персонализират и параметрите за пестене на батерия, като регулират яркостта и настройките за автоматично изключване на екрана, за да се постигнат възможно най-добри нива на живот на батерията, без да се правят компромиси с качеството на потребителското изживяване.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *