Интересни данни от анкета на Viber

Viber публикува интересни данни от анкети проведени в България с отговори от 20 000 респонденти. Двете основни отчетени тенденции са, че потребителите са много внимателни, когато става дума за защита на личните данни и класическите текстови съобщения във Viber все още е основният начин за връзка с най-близките.

50% от участниците в анкетата посочват защитата на лични данни като основен мотив да изберат Viber. Други 20% от българските потребители отбелязват като предимство високото качество на разговорите в приложението. От всички, взели участие в гласуването, българите дават най-много гласове именно за тази услуга. В допълнение, българите споделят, че са фенове на функционалностите в приложението, които им позволяват да персонализират чатовете и да ги правят по-динамични.

За 25% от участниците в допитването в България, стикерите допълват комуникацията в чата с емоцията, която носят. Сходна е тенденцията и при унгарците, чехите, сърбите и словенците, чиито резултати от анкетата също отчитат малко над 20% в полза на стикерите.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *