Нови облачни камери и умни крушки Kasa Smart от TP-Link

TP-Link представи и у нас новата си продуктова гама за Интелигентни домове – Kasa Smart Home. Започваме с новите умни камери – KC100, KC120 и KC200. KC100 записва в резолюция Full HD качество, разполага с широк зрителен ъгъл от 130° и функцията Night Vision. Камерата може да изпраща известия в реално време на мобилен телефон чрез приложението Kasa Smart , в случай, че засече движение в нейния обсег. Функцията „Двупосочен звук“ на KC100 осигурява изчистена аудиовръзка в двете посоки, което позволява да комуникирате със семейството или домашните си любимци. Препоръчителна ѝ цена е 82.90 лв.

KC120 позволява да гледате по всяко време от смартфона си какво се случва в дома ви и във ваше отсъствие (на живо или на запис). С детектирането на движение и звук приложението Kasa Smart съобщава за дейност, която е значима и изпраща известия направо на вашия смартфон. Камерата заснема Full HD видео, а през нощта камерата долавя активност на 7,6 метра разстояние, благодарение на функцията „Нощното виждане“ (Night Vision). Цената на този модел е 190 лв.

Камерата Kasa Cam Outdoor KC200 може лесно да се монтира извън дома, защото е с устойчив на атмосферни условия дизайн, който я защитава от дъжд и прах. KC200 заснема видео във Full HD, разполага с функция за нощен режим, а освен това има вградена аларма, която може да изплаши нарушителите. Камерата е с цена 198 лв.

Умната крушка KL110 се свързва сама със защитената Wi-Fi мрежа на дома и не е необходим смарт хъб или допълнително оборудване. Тя позволява да настроите яркостта според дейностите, които извършвате, а консумацията е сертифицирана с енергиен клас A +. Потребителите могат да регулират яркостта на крушката KL110 от всяко място, чрез приложението Kasa Smart. Светлината може да се контролира и чрез гласови команди, а KL110 е съвместим с Amazon Alexa, Google Assistant и Microsoft Cortana. Цената ѝ е 50 лв.

KL120 също може да се управлява чрез гласови команди с помощта на Amazon Alexa, Google Assistant или Microsoft Cortana. Функцията Auto White (Автоматично бяло) позволява крушката да регулира яркостта си така, че да пасва на естествената светлина по всяко време на деня. Крушката може да се свърже самостоятелно с Wi-Fi без необходимост от смарт-хъб или допълнително оборудване. Моделът струва 58 лв.

KL130 може да променя интензитета на светлината и цвета до желаната според случая. Крушката също може да се управлява дистанционно от приложението Kasa Smart, като можете да настроите крушка да се включва и изключва автоматично, независимо къде се намирате. Моделът разполага с функцията Auto White. Крушката може да се свърже самостоятелно с Wi-Fi без необходимост от смарт-хъб или допълнително оборудване. Цената на този модел е 74 лв.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *