Huawei със сервизна кампания всеки последен четвъртък и петък от месеца

Проучване на IPSOS по поръчка на Huawei, покриващо територията на Европа, търси отговор на въпроса кои области потребителите смятат за най-рискови в ежедневната употреба на телефона си. Проучването е направено през юни 2019 през онлайн панел, в Централна и Източна Европа и Скандинавските държави, сред потребители между 18 и 55-годишна възраст. Според него 56% от потребителите в район Централна и Източна Европа се притесняват от счупване на дисплея, но още повече – 60% – от загуба на данните от него. Същевременно 25% смятат смартфона си за „много ценен“, 27,70% споделят, че съхраняват много ценни за тях данни на него, а 28,70% – че сърцето им буквално ще бъде разбито, ако ги загубят.

Янмин Уанг, президент на потребителския бизнес на Huawei за Централна и Източна Европа и Скандинавските държави, коментира: “Проучването показва, че почти всички потребители смятат счупването на дисплея за най-вероятния проблем, който могат да срещнат. Те възприемат смартфона си като ценна собственост, а ние ценим тях. Затова редовно провеждаме сервизни кампании с грижа за потребителя.”

В момента в България, всеки последен четвъртък и петък от месеца до края на годината, потребителите, които заявят извънгаранционен ремонт лично в Центъра за обслужване на клиенти в София, на ул. „Леге“ N:6, получават 50 лева отстъпка от ремонта, а всички, получили гаранционен или извънгаранционен сервиз през тези дни – и безплатен протектор за дисплея, допълва Христо Стойчев, Мениджър Следпродажбено обслужване в Huawei CBG за България и Македония. Центърът за обслужване на клиенти на Huawei работи всеки делничен ден от 9.00 до 18.00 часа и в него може да получите помощ или да заявите ремонт, независимо откъде сте закупили смартфона, таблета или смарт часовника си, както и да изпиете чаша кафе в приятна атмосфера.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *