Huawei със сериозни награди в новия си фотографски конкурс

Тазгодишният летен регионален фотографски конкурс на Huawei InFocus Awards е под надслов „Неоткритата красота“ (#undiscovered). Kонкурсът дава възможност на любители на фотографията от Централна, Източна и Северна Европа да покажат най-добрите си снимки и видеоклипове, заснети с Huawei в 6 различни категории. Гласуването за най-добрите творби ще продължи до 18 август на официалния сайт на конкурса Huawei InFocus Awards.

Конкурсът има за цел да вдъхнови хората да потърсят онези скрити кътчета, които не са известни туристически локации и които не са били заснемани до момента. Фотографският конкурс на Huawei е в своя разгар и всеки в България може да участва. За целта трябва да споделите снимка на непознат природен кът, която е заснета със смартфон Huawei. Големият победител в конкурса ще получи лаптоп Huawei MateBook 13, смарт часовник Watch GT и 10 хиляди евро, както и ваучер за 250 долара за Trip Advisor. Снимката му ще бъде представена и за седмица на официалната страница на TripAdvisor в Швеция, Полша, Дания, Австрия, Норвегия, Финландия, Чехия, Гърция, Унгария, Израел, Сърбия, Словакия и Турция.

Победителите във всяка категория ще получат Huawei MateBook 13, Watch GT, Huawei P30 Pro, 2000 Евро и Trip Advisor ваучер за 250 долара. Завършилите на второ място в различните категории ще получат Huawei P30 Pro, а тези на 3-то – Huawei P30. Победителят от категорията „награда на публиката“ ще получи Watch GT и Huawei P30 Pro.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *