А1 предлага електрическата тротинетка Xiaomi Mi

А1 вече предлага сгъваемата електрическа тротинетка Xiaomi Mi. Клиентите на компанията могат да я закупят за 36,99 лева на месец при запазване на своя настоящ абонаментен план или за 799,99 лева в брой.

Xiaomi Mi предлага по-бързо, икономично и екологично придвижване в градски условия. Моделът се отличава с елегантен дизайн и компактни размери, което я прави много удобна за дълги и кратки разходки. Теглото на модела е 12,5 кг, като това позволява да се пренася в автомобила или в градския транспорт. Алуминиевата рамка гарантира здравина и устойчивост и има капацитет на натоварване до 100 кг.

Максималната скорост на Xiaomi Mi е 25 км/ч, които се генерират от електрически мотор с мощност 250W. Тя идва с интелигентна система за управление на батерията, която му позволява да измине до 30 км с едно зареждане. Времето за пълно зареждане на батерията е пет часа.

Моделът разполага с 8,5-инчови гуми, които абсорбират неравности и имат протектори срещу приплъзване в завои. Скутерът е оборудван с дискови спирачки и специална eABS система, която намалява спирачния път до максимум 4 метра.

Xiaomi Mi може да се ползва и за нощно каране благодарение на своите LED светлини с мощност от 1.1W и с обхват до 6 метра. С помощта на приложение моделът може да се свърже със смартфон, който се превръща в информационно табло и показва текуща скорост, оставащ пробег и други данни в реално време.

Освен в свободна продажба, моделът може да бъде закупен още и от Теленор.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *