Стойка за безжично зареждане на смартфони в колата от Sandberg

Вторият продукт от датската компания Sandberg, който имах възможност да тествам през изминалите седмици е безжичното механизирано зарядно за кола – In Car Wireless Charger IR 10W. Тази система до голяма степен улеснява зареждането и поставянето на телефона ви на видимо място в колата – чрез два типа на захващане. Първият метод е чрез традиционно „залепване“ за стъклото или таблото, като в случая е налична стойка, която се регулира на няколко места за удобно позициониране в зависимост от необходимостта.

При втория вариант се използва аксесоар за прикачане върху решетка на охладителната/отоплителна система, което в дадени обстоятелства може да е по-удобно.

Независимо кой вариант изберете, захващането е стабилно и няма опасност телефонът и стойката да изпаднат дори при повече дупки на пътя – стига да сте направили монтажът както трябва. Механизмът за захващане е най-интересната част от устройството на Sandberg, тъй като е моторизиран. Какво означава това? Благодарение на вграден сензор, при приближаване на смартфона към поставката, двете странични рамки се отварят, което ви позволява да го сложите върху нея. След това рамките се затварят, хващайки стабилно устройството. Ако искате да свалите смартфона си, трябва да натиснете специалния бутон, който се намира отляво на поставката. При липса на захранване, можете механично да издърпате телефона.

Стойката зарежда безжично смартфони поддържащи универсалния стандарт Qi при мощност до 10W. В комплект с нея идва дълъг USB кабел, но не и зарядното, което се включва към запалката, което се закупува отделно. Моделът е практичен и лесен а монтаж и работа, като представлява достъпен начин да се сдобиете с възможност за безжично зареждане на смартфони в колата си, а освен това и за използване на навигационен софтуер, както и достъп до екрана за различни функционалности. Можете да се сдобиете с модела както през онлайн магазина на компанията, така и през търговската верига на Технополис.

Pavlin Lukanov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *