Отстъпка при покупка на избрани продукти от Теленор

До 200 лв. отстъпка при покупка на над 20 модела смартфони и повече от 20 модела таблети и смарт-аксесоари получават клиентите на Теленор при подписване на нов договор с абонаментен план от оператора в рамките на промоционалната кампания Всичко за твоя смартфон, смартфон за всички.

От днес до 1 октомври 2019 г., всички нови и съществуващи абонати на оператора, които сключат двугодишен договор за абонаментен план Тотал+, могат да закупят в брой или да получат на лизинг за същия период нов смартфон с до 200 лева отстъпка. Някои от устройствата, които могат да бъдат закупени с отстъпка са Huawei P20 Pro, Mate 20 Lite, Mate 20 Pro, Xiaomi Mi 8, Pocophone F1, Samsung Galaxy Note 9, Galaxy A9, Sony Xperia 1 и Honor View 20. Тези и други модели, включени в промоционалното предложение, са налични и с възможност за услугата Upgrade при подписване на двугодишен абонаментен договор за план Тотал+ и получаване на устройството на лизинг за същия период. Всички закупени в брой или получени на лизинг устройства в рамките на промоционалното предложение, могат да се възползват и от един месец безплатна застраховка при условията на услугата Смартфон Протект.

Сред смарт-аксесоарите, включени в промоционалното предложение за отстъпка до 200 лв. при закупуване в брой или при получаване на лизинг, са смарт- часовници като Garmin Fenix 5X Sapphire и Samsung Galaxy Watch Active, дронове DJI Mavic, камерата GoPro Hero 7 Black, спортни гривни Fitbit Charge 3, различни модели безжични слушалки от Beats, Jabra и B&O, както и други аксесоари.

Отстъпката от до 200 лв. за закупуване на смартфон, таблет или аксесоар може да се комбинира и със стойността на ваучер за покупки от магазините на Теленор, получен при връщане на старо устройство при условията на услугата Върни и вземи.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *