Всичко най-интересно от събитието на Apple

Вчера Apple проведе ежегодното си събитие, на което представя нови продукти и услуги. Очаквано видяхме новите iPhone 11, но и редица други устройства, като ще ви запознаем съвсем накратко с всички новости. Започваме със стрийминг услугата Apple TV Plus, която ще стартира на 1 ноември в някои страни с месечен абонамент 4.99 долара, а собствениците на някой от новите продукти ще получат едногодишен абонамент безплатно.

Компанията от Купертино обновява бюджетния си таблет iPad, който вече предлага дисплей с диагонал 10.2“ при стартова цена 329 долара в САЩ. Таблетът разполага с чипсет A10 Bionic, който дебютира с iPhone 7, Smart Connector за свързване със Smart Keyboard добавката.

Новият Apple Watch Series 5 идва с подобрен дисплей с Always On функционалност и сензор за околна светлина, който регулира яркостта на екрана. Издръжливостта на батерията е до 18 часа, подобно на Series 4, а цените започват от 449 евро за GPS варианта и 549 евро за GPS + LTE. Часовникът ще се предлага и в конструкция от титан и керамична, освен алуминиевите и стоманени варианти.

iPhone 11 е наследник на миналогодишния iPhone XR и предлага 6.1-инчов LCD дисплей, новия чипсет A13 Bionic и ще се предлага на цени от 799 евро за базовата версия. Моделът вече разчита на двойна камера, а промяната в дизайна е именно в нейната секция, която е квадратна.

iPhone 11 Pro и iPhone 11 Pro Max са с тройна камера (телефото обектив, стандартен и ултра широкоъгълен) с възможност за заснемане на видео в 4K резолюция при 60 кадъра в секунда. Чрез специален софтуер устройствата могат да записват различни обекти през отделните обективи. iPhone 11 Pro е с 5.8-инчов OLED дисплей, а Pro Max с 6.5-инчов OLED, като и двата са с максимална яркост 1200 nits. Устройствата идват с чипсет A13 Bionic и ще се предлагат в четири цвята. Цените за iPhone 11 Pro започват от 1149 евро, а на 11 Pro Max от 1249 евро.

Ново: Клиентите на Теленор ще могат да направят предварителни поръчки за iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max и Apple Watch series 5, от 00:01 ч. в петък, 20 септември на www.telenor.bg и в мобилното приложение MyTelenor. Продажбите на всички посочени устройства в магазините на Теленор, както и онлайн, започват в петък, 27 септември 2019 г.

Ново: А1 ще приема предварителни поръчки за iPhone 11, iPhone 11 Pro и iPhone 11 Pro Max от 00:01 часа на 20 септември, като смартфоните ще бъдат в продажба в търговската мрежа на А1 от 27 септември.

Информация от The Verge, Apple, А1 и Теленор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *