Програма (за) Primer – Сезон III за предприемачи иноватори

Клийнтех България и EIT InnoEnergy обявиха стартирането на третия сезон на пре-акселераторската програма Primer.

За кого е насочена?

Програмата е насочена за всички, без значение дали са физически или юридически лица, индивидуално или групово представени стартъпи. Програмата дава възможност за обучение на хора и екипи с идеи с потенциал и пряко въздействие върху устойчивото развитие.

Primer е програма, с помощта на която участниците могат да се подготвят за акселераторски програми като EIT InnoEnergy Highway , както и за международни конкурси за стартъпи като PowerUp!

EIT InnoEnergy Highway от своя страна предоставя възможност за финансова подкрепа и пряко познанство с потенциални инвеститори и бизнес партньори.

Срокът

Крайният срок за подаване на документи е 31 октомври. За участие е необходимо попълването на онлайн форма, като може да участват физически и юридически лица. Чрез програма Primer всички участници получават съдействие от професионалисти за преодоляване на различни предизвикателства при реализирането на своята идея. Програмата предоставя възможност на участниците да анализират бизнес потенциала и да създадат структуриран бизнес план.

Повече от успешен

Така може да се опише последният финал на PowerUp! Състезанието за стартъпи от Централна и Източна Европа се проведе за пета поредна година, този път в Краков, като в него взеха участие над 300 стартиращи компании. Именно чрез последното издание на Primer, български представител се яви на финалите на PowerUp!2019. На финала на PowerUp! се състезаваха 14 стартъпа, сред които и българският Green Charge, представен от Росен Данчев. Победител стана словашкият стартъп Danubia NanoTech със своя сензор от графен, подходящ за измерването на температурата на батериите, директно от повърхността им.

Желаем успех на всички участници в Primer и очакваме да видим отново български финалист на следващия PowerUp!

One thought on “Програма (за) Primer – Сезон III за предприемачи иноватори

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *