TP Vision представи новите 4K OLED телевизори Philips в България

TP Vision – компанията, която разработва и произвежда телевизорите и аудио продуктите с марка Philips, представи новите си продукти за 2019 година на българския пазар. Всички смарт UHD телевизори Philips от 2019 година поддържат HDR стандартите HDR10+ и Dolby Vision, както и Dolby Atmos. Новите OLED модели на Philips включват процесора P5 и предлагат точно пресъздаване на черния цвят.

Сред флагманските предложения е Philips 65OLED984 с 4K UHD резолюция и OLED+ панел. В софтуерно отношение се разчита на Android TV, а звуковата система е от и включва събуфер и високоговорители с широколенотви мемнрабни. Налична е и познатата технология Ambilight за околно осветяване, която е в унисон с картината. Наличен е още видео процесор P5 Pro, на който се разчита за обработката на видео съдържанието и звука. Philips 65OLED934 също предлага 65-инчов екран и Android TV, като включва дизайн на високоговорителите от аудио инженерите Bowers & Wilkins, а те са насочени нагоре и поддържат и технологията Dolby Atmos.

Други модели в по-достъпния клас са телевизорите от серия Performance 7304/7354 с 4K UHD, Ambilight, Android TV, Google Assistant, видео процесор P5, Dolby Vision и Dolby Atmos. Те се предлагат в размери от 43 до 75“. От звуковите системи се отличава 3,1-каналният саундбар PB603 с безжичен събуфър, Dolby Atmos, HDMI, HDMI/ARC и мощност 300 W.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *