Това е новият razr

Motorola представи съвременната версия на легендарния си сгъваем телефон Razr, който вече има и сгъваем екран от вътрешната си страна. Той е и първият от този тип с вертикално затваряне. Конструкцията на устройството е от неръждаема стомана и 3D Gorilla Glass, а освен това е и доста тънка, имайки предвид използваната технология.

Компанията използва панта без луфт, която позволява двете страни на гъвкавия дисплей, направен от специален полимер, да се изравнят напълно в затворено състояние. По този начин дисплеят е защитен от прах и други замърсявания. Устройството е със специално водоустойчиво и водоотблъскващо покритие.

В отворено състояние е достъпен 6,2“ Flex View дисплей с формат на изображението 21:9, а в затворено на капака е достъпен интерактивен 2,7“ Quick View дисплей. През него можете да провеждате телефонни обаждания, да отговаряте на съобщения, да правите мобилни плащания, да избирате музиката си и т.н.

Razr включва чипсет Snapdragon 710, 6GB RAM, 128GB памет за файлове и батерия с капацитет 2510 mAh с 15W TurboPower технология за бързо зареждане. Основната камера е 16MP с бленда f/1.7, а предната 5MP с f/2.0. В софтуерно отношение е използвана Android Pie. Цената на модела е 1500 долара.

One thought on “Това е новият razr

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *