Samsung Galaxy Z Flip е мощен и се сгъва вертикално

Вчера освен новата си серия смартфони Galaxy S20, Samsung представи и втория си смартфон със сгъваем екран – Galaxy Z Flip. За разлика от Galaxy Fold, той се сгъва вертикално по подобие на новия Motorola Razr. Той разполага със 6,7-инчов екран със стъклено покритие, а пантата е скрита и защитена от навлизането на външни частици. Тази Hideaway Hinge включва двоен CAM механизъм, като позволява на Galaxy Z Flip да остане отворен под различни ъгли.

В софтуерно отношение е наличен нов режим, даващ възможност за разделяне на екрана на две, когато моделът е в свободно стоящо положение. Galaxy Z Flip разполага с двойна основна (12MP + 12MP) и единична селфи (10MP) камери. Моделът включва и 1.1-инчов външен дисплей, който показва известия, входящи повиквания, а може да се използва и като визьор на камерата.

Сред хардуерните параметри откриваме 8GB RAM, 256GB памет за файлове, чипсет с осемядрен процесор и батерия с капацитет 3300 mAh с поддръжка на технология за бързо зареждане и безжично и обратно безжично зареждане. Смартфонът може да работи с една Nano и една eSIM карта.

Galaxy Z Flip ще се предлага в лимитирани бройки в цветовете Огледално лилаво и Огледално черно от 21 февруари 2020 г. на цена от 2,899 лв. За повече информация относно Galaxy Z Flip, моля посетете https://www.samsung.com/bg/smartphones/galaxy-z-flip/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *