Нови функционалности за Galaxy S10 и Galaxy Note10

Samsung обяви, че ще добави към Galaxy S10 и Galaxy Note10 някои нови функционалности, които са интегрирани във флагманите от серията Galaxy S20, чрез предстоящ софтуер ъпдейт, очакван в края на март. Ето и новите добавки:

С технологията Single Take се използва система от камери и Изкуствен интелект за заснемане едновременно на поредица от снимки и видео, а след това препоръчва най-добрите. С оптимизирания режим Night Mode на серията Galaxy S10 и с добавянето на функцията Night Hyperlapse както на серията Galaxy S10, така и на Note10 ще е възможно заснемане на по-качествени фотографии и видео-клипове при намалена осветеност.

Функцията Custom Filter помага за създаване на собствен филтър с предпочитани цветове и стилове на базата на любима снимка. Този филтър става и за многократна употреба, който може в бъдеще да бъде прилаган върху снимки, след като са заснети.

За онези потребители, които се вдъхновяват от възможността да снимат „филмови“ кадри, технологията Pro Video осигурява още повече контрол над целия процес, позволявайки им да нагласят настройки като ISO, скорост на затвора и ниво на експонация. Можеш да превключваш между предната и задните камери, докато записваш видео.

С помощта на Изкуствен интелект, при включен Clean View, приложението на галерията автоматично групира заедно подобни снимки, изобразяващи един и същ обект, с цел по-добра систематизираност на съдържанието. Потребителите могат да прегледат подобните снимки и да изберат предпочитаната от тях за заглавна на цялата група от кадри. Новата Quick Crop функция позволява изрязването на кадри в желан размер.

Ще е налична и новата функция Quick Share с нея се виждат за бързо безжично споделяне на файлове с намиращи се наблизо контакти. Благодарение на Music Share се разширява Bluetooth свързаността.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *