Huawei P40 lite ще струва 599 лв. и идва на 6 април

Заедно с премиерата на флагманите от серията P40, Huawei обяви за българския пазар и един представител на серията в средния клас – P40 lite. Той ще се предлага в България от 6 април, в три цвята – Midnight Black, Sakura Pink и Crush Green, в конфигурация 6 GB RAM и 128 GB вътрешна памет за съхранение. Цената на модела в свободна продажба ще е 599 лв.

Първоначални впечатления за модела!

P40 lite ще може да се закупи от онлайн магазините на Теленор, А1, Технополис, Техномаркет, и партньори на Polycomp като Техмарт, Plesio.bg, Ozone.bg, Ardes.bg, Laptop.bg и други, както и от традиционната работеща магазинна мрежа на Теленор, А1, Техномаркет, Технополис, Техмарт, Ардес, Plesio и други партньори на дистрибутора Polycomp.

Huawei P40 lite идва с обновената HUAWEI AppGallery – собствения магазин за приложения на компанията, а потребителите получават още 15 GB безплатно пространство за съхранение в Huawei Mobile Cloud за период от 12 месеца и специалната услуга Huawei VIP Service.

Със закупуването на устройството потребителите получават и услугата Huawei VIP Service за персонална помощ за гладко преминаване от старото към новото им устройство. На тяхно разположение са както безплатната линия за обслужване на клиенти – 0800 18 818, така и новият форум на Huawei, който постоянно ще се обновява с актуална информация за използването на глобалните и локални приложения на базираните на AppGallery смартфони – https://consumer.huawei.com/en/community/list/?forumId=40383

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *