Lenovo с нови решения за облачните инфраструктури

Групата на Lenovo за центрове за данни (Lenovo Data Center Group) разширява портфолиото си от IT инфраструктурни решения. Новите ThinkAgile MX1021 и ThinkSystem DM7100 осигуряват валидирани решения за разпределено архивиране в облак.

Lenovo ThinkAgile MX1021 използва Microsoft Azure Stack решения за хиперконвергирана инфраструктура ( HCI ), които позволяват на предприятията да преместят изчислителните процеси възможно най-близко до крайните устройства и да обработват данните, където те се генерират.

All-Flash Array и Hybrid Flash решенията за съхранение от бизнес клас на ThinkSystem DM7100 ускоряват критичните приложения с цялостна, от край до край, NVMe технология, осигурявайки интегрирана, хибридна облачна свързаност за Microsoft Azure и други доставчиците на публични облачни услуги.

Всички продукти са защитени от Lenovo ThinkShield и се предлагат чрез Lenovo TruScale, центърът за данни, където се заплаща толкова колкото се използва. За повече информация, посетете www.lenovoxperience.com.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *