Huawei изкупува обратно стария ви телефон при покупка на нов от серията P40

Huawei обяви старта на новата си Тrade In кампания, която предоставя на потребителите на новата серия P40 възможност да върнат старото си устройство за рециклиране срещу съответното заплащане. В рамките на периода 21.05 – 21.06.2020, услугата е активна за всички потребители, закупили P40 Pro, P40 Lite или P40 Lite E, включително и за устройствата, закупени от 6 април насам, когато стартираха продажбите в България.

Как функционира Тrade In програмата

Първа стъпка е покупка на някой от следните модели – P40 Pro, P40 lite или P40 Lite E. След това можете да регистрирате серийния му номер на https://consumer.huawei.com/bg/campaign/trade-in/, откъдето ще ви бъде генериран специален Промо код. Без да напускате дома си, можете да въведете описание на старото си устройство, независимо от неговата марка, модел и състояние, и да получите предварителна оценка на сумата, която бихте получили за него тук: https://huawei.asgoodasnew.com/huaweibg.php/bg/.

Можете също така да заявите куриер, изцяло за сметка на Huawei. След финална оценка на база на състоянието на върнатото старо устройство, можете да я приемете и цитираната сума ще бъде преведена в банковата ви сметка, или да я откажете и устройството ще ви бъде върнато с куриер, отново безплатно за вас.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *