Huawei и НХА подготвят фотографски уъркшоп

Конкурсът за мобилна фотография Huawei Next Image Awards 2020, който е отворен за участия до 31 юли. Тази година българските участници имат двоен шанс за успех, тъй като автоматично участват и в локален конкурс, който Huawei България организира в партньорство с Националната художествена академия. В рамките на този конкурс, Huawei и НХА организират отворен за всички онлайн уъркшоп по категорията Faces.

Онлайн уъркшопът ще се проведе на 02.07.2020 година, от 17 часа, през Facebook страницата на Huawei Mobile и през Facebook страницата на НХА. През facebook страницата на Huawei Mobile вече е създадено специално събитие, където можете да следите за актуална информация по темата.

Водещи уъркшопа ще са художникът и фотограф Иван Кюранов, който е ръководител на магистърската програма „Фотография“ в Националната художествена академия в София и Росен Тошев – художник, който работи в областта на живописта, рисунката, инсталацията и фотографията. Модели ще са актьорите Симона Халачева и Севар Иванов.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *