Започват продажбите у нас на Huawei P40 Pro+

От началото на август у нас вече е наличен и топ модела в актуалната серия смартфони на Huawei P40 – P40 Pro+, който се отличава с петорна Ultra Vision Leica камера и базиран на керамично тяло дизайн. Вграденият Ultra Vision Sensor на Huawei P40 Pro и новия P40 Pro+ е най-големият CMOS сензор до момента на пазара. Уникалният за P40 Pro+ SuperZoom Array постига до 10-кратно оптично увеличение и до 100-кратно цифрово увеличение.

Ревю: Huawei P40 Pro

Благодарение на технологията XD Fusion Engine, камера системата на HUAWEI P40 Pro+ може да обработва огромно количество информация, като подчертава яснота на ниво „пиксел“ при всяка снимка, и денем, и нощем. Емблематичните за серията P40 на Huawei функционалности – Golden Snap и Directional Audio Zoom добавят още повече гъвкавост.

Керамичният гръб на P40 Pro+ е създаден от кристален циркониев прах по нано-технология, който включва 5-дневно изпичане и прецизно полиране. Резултатът е 3D ефект на тънкото тяло като се предлага в бял и черен цвят.

Четворно извитият 6.58-инчов Overflow дисплей с тънки рамки възпроизвежда висококачествена картина. В основата на телефона са чипсет Kirin 990 5G с 8GB RAM и 512GB пространство за съхранение. Технологията 160MHz Wi-Fi 6 Plus постига оптимални теоретични скорости на безжичната връзка до 2,4 Gbps. P40 Pro+ включва още специално създадена 4-в-1 SuperCool охлаждаща система и поддържа безжично зареждане до 40W.

Лесен достъп до най-популярните приложения за Huawei P40 с More Apps

Huawei P40 Pro+ е базиран на операционната система Android, но не включва приложенията и услугите на Google. Той разчита на магазин за приложения на Huawei – AppGallery, който постоянно се обогатява с нови програми. Телефонът вече е наличен в магазините на Технополис на препоръчителна крайноклиентска цена от 2599 лева, и се очаква скоро в мрежата на Теленор.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *