А1 ще предлага новите таблети на Apple iPad и iPad Air

Тази седмица Apple представи новите си умни часовници и таблетите iPad Air и обновеният iPad. Малко след това от А1 обявиха, че ще предлагат новите таблети в България, но засега не знаем с какви цени ще са те.

Най-съществената еволюция за новия iPad е включването на чипсета A12 Bionic, който е в основата и на най-нивите iPhone-и. Дисплеят на тазгодишния модел е с диагонал 10.2 инча, а в софтуерно отношение е използвана iPadOS 14, която е с обновен интерфейс, включително практични странични ленти за бърз достъп до снимки, файлове и др. Корпусът му е създаден от рециклиран алуминий, а всички останали материали са подбрани така, че да оказват минимално въздействие върху околната среда.

Ipad Air е с 10.9-инчов дисплей Liquid Retina, подобрени говорители, камери и обновен дизайн, с който наподобява на iPad Pro. Той е базиран на новия чипсет А14 Bionic. Произведен с 5-нанометрова технология, той може лесно да се справя с редакция на 4K видео, 3D видеоигри и мултитаскинг. Производителността на този процесор, спрямо предишния модел на iPad Air, е увеличена с 40%.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *