Как екосистемата от устройства на Huawei работи #заеднозатеб

Съвременните технологични решения би трябвало да ни помагат в ежедневието, като за целта те предлагат конкретни функционалности. Интересно е обаче какво ни предлагат те когато са свързани в една екосистема. Можем да разгледаме много добри примери за взаимодействие и взаимно допълване на разнообразните джаджи и решения сред актуалните предложения на Huawei например.

Наскоро компанията стартира нова кампания под надслов #заеднозатеб (#TogetherForYou), с която да запознае потребителите за ползите от наличието на повече от едно устройство от широката гама на компанията. Сред актуалните предложения на Huawei в България са лаптопите MateBook, умните часовници от серия Watch GT 2, безжичните слушалки FreeBuds 3 и 3i, таблетът MatePad Pro, разбира се смартфоните от серия P40 и т.н.

Днес разглеждаме няколко случая, в които тези устройства работят заедно и улесняват ежедневието ни.

Ако по време на тренировка не искате да носите смартфона със себе си можете да разчитате на Watch GT 2/2e и слушалките FreeBuds 3/3i да следят параметрите и да предложат музикална компания. На часовника можете да съхранявате музика, която директно се предава към слушалките като по този начин се освобождавате от нуждата да използвате телефон за тази цел. Както Watch GT 2, така и Watch GT 2e предоставят издръжливост до две седмици заряд, а това е от сериозно удобство, тъй като не е необходимо да ги зареждате често.

Слушалките имат ергономичен дизайн, предлагат добра издръжливост на батериите и могат да се съхраняват и зареждат през стилен кейс. В случая на FreeBuds 3i получавате отлична шумоизолация и можете да се насладите изцяло на звуковото съдържание.

Ако добавите и някой от смартфоните от серията Huawei P40 към това дуо обаче получавате далеч повече възможности. Слушайте музика или подкастове през Spotify например и провеждайте разговори ако това е неотложно. Разговорът може да бъде извършен през свързаните слушалки или дори през часовника ако използвате Watch GT 2. След първоначална настройка слушалките се свързват със смартфона директно при отваряне на кейса им, като дори виждате и заряда на батериите им.

Когато приключите тренировката можете да видите детайлни данни за дейността си с информация за важни показатели като пулс, темпо, разстояние и т.н. Това е достъпно в приложението Huawei Heath, а тук можете да синхронизирате и теглото си с умния кантар Huawei Body Fat Scale, който прави Биоелектрически импедансов анализ (BIA) и дава информация за цели 9 телесни показателя.

Смартфоните от серия P40 разполагат с батерии с голям капацитет, а това означава, че можете да разчитате на сериозна издръжливост. Освен това с P40 Pro и P40 Pro+ можете да зареждате безжично и други съвместими устройства, включително смартфони, слушалки и т.н.

Най-ефективната комбинация, която повишава сериозно продуктивността ни в ежедневието е между лаптопите и смартфоните на компанията. Със системата за многоекранна колаборация, която е част от Huawei Share, можете на практика да работите със смартфона си директно в прозорец на екрана на компютъра.

Това включва както трансфер и редактиране на файлове, така и провеждане на разговори през компютъра. Подобна възможност имате и за връзка на таблета MatePad Pro със съвместимите смартфони.

По този начин когато искате да разглеждате снимките и клиповете, които правите с отличните камери на смартфоните, можете лесно да го направите на по-големия екран на лаптопа/таблета.

Тъй като споменатите по-горе слушалки използват Bluetooth технология, те са съвместими и с лаптопите и таблетите на компанията (както и други модели разбира се). Като такива можете да ги използвате когато не е удобно да разчитате на високоговорителите например.

Комбинациите между устройствата на Huawei са много и със сигурност всеки може да намери оптималната за себе си.

One thought on “Как екосистемата от устройства на Huawei работи #заеднозатеб

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *