Paysafe стартира лекции по програмиране в партньорство със Софийския университет

Paysafe и ФМИ на СУ „Св. Климент Охридски“ обявиха, че тази есен стартират съвместна програма, състояща се от серия от лекции по програмиране. Тя ще е в един семестър, като лекциите ще се провеждат на живо, съобразно епидемиологичната обстановка. В допълнение се предвижда излъчването на лекциите онлайн в реално време. Те са отворени за студенти от всички курсове и специалности във ФМИ. За присъствие по време на лекциите не е необходимо предварително записване.

Първата лекция е на тема „Machine Learning in Graphs“ („Машинно обучение в Графи“) с лектор Марин Делчев, Старши софтуерен инженер в Paysafe. Тя ще се състои на 29 октомври 2020 г. от 19:00 ч. в зала 325 във ФМИ.

Програмата представлява комбинация от теоретични знания, както и нагледни практически примери от работната среда. Целта й е да изгради знания и умения за решаване на реални задачи в областта на програмирането. Всички лекции ще се водят от представители на Paysafe, които са специалисти с дългогодишен опит в софтуерната индустрия в България.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *