Fibank с нов дигитален портфейл – MyFin

Първа инвестиционна банка пусна новия си дигитален портфейл, MyFin. Чрез него потребителите могат да разчитат на бързи парични преводи и онлайн разплащания, издаване на дигитални и виртуални карти. Платформата се управлява от лицензираното от БНБ дружество за електронни пари – Майфин ЕАД (MyFin), на което собственик е Fibank.

В дигиталния портфейл MyFin потребителите могат да издадат дигитална дебитна карта, както и да заявят физическа пластика, която да бъде доставена до тях с куриер. Картите, издавани от MyFin, са под бранда на Mastercard. С тях могат да се правят онлайн плащания, както и плащания на ПОС терминал. Потребителите могат освен стандартните преводи, да нареждат и преводи между физически лица – клиенти на MyFin (Peer to peer), плащане с линк. Клиентите могат да се информират в реално време за състоянието на средствата си, извършените трансакции, както и да получат 24-часова консултация от висококвалифицирани експерти.

Всеки потребител, който иска да се възползва от Advanced или Premium пакет от MyFin в периода 29.10-31.11.2020 г. включително, получава подарък – 3-месечен премиум пакет за музикалната платформа Tidal.

MyFin предлага физически карти от иновативен разградим материал и достига до потребителите в опаковки от рециклирана хартия. За всеки 100 издадени физически карти MyFin ще засажда по едно дърво.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *