Новият Outdoor Point to Point CPE на Tenda вече и в България

Tenda съобщава, че у нас е наличен 5GHz 433Mbps Point to Point CPE моделът О6. Той разполага с външен усилвател на мощността и вградена 16dBi насочена антена за ефективен начин за улавяне, като поддържа стабилен сигнал за обхват на безжична мрежова връзка до 10 километра.

Point to Point CPE устройството използва 11AC технология и гигабитов Ethernet порт за повишаване на производителността на безжичната връзка и се предлага с превключвател за работен режим с избор съответно между AP или режим станция без необходимост от влизане в уеб потребителския интерфейс. При наличие на две устройства, когато едното работи в режим AP, а другото в режим на станция (клиент), може да се осъществи свързване на двете устройства с едно натискане на бутона Bridge / RST.

Tenda O6 P2P е оборудван с антенна система с метален рефлектор, за да осигури оптимално качество на трансмисия. Вградената IP64 защита и 6kV мълниезащита позволяват работа при различни метеорологични условия като слънце, дъжд, вятър, сняг или високи / ниски температури. O6 се предлага и с централизиран софтуер за управление, който помага на потребителите лесно да управляват всички устройства в мрежата си от един компютър – CPE Assistant.

Възможните приложения на устройството включват отдалечено безжично свързване, WISP (клиент + рутер) режим, P2MP връзка и други подобни. Tenda O6 вече е наличен в България и се предлага от официалния дистрибутор Мост Компютърс на цена от около 115 лв. с включен ДДС и 24 месеца гаранционен период.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *