У нас идват 4 нови премиум аудио продукти от Huawei

От началото на този месец у нас поетапно започват продажбите на 4 нови аудио продукта от висок клас на Huawei. Това са In-ear слушалките FreeBuds Pro и Over-the-ear FreeBuds Studio, Bluetooth говорителят Sound X и смарт очилата Eyewear II.

Разширяването на аудио портфолиото на Huawei е поредната стъпка в изграждането на 1+8+N екосистемата, чиято цел е да постигне “Seamless AI Life” – интелигентен, интуитивно свързан микросвят около всеки човек. 1 е най-личното ни устройство, смартфонът, играещ и ролята на хъб към останалите 8 типа цифрови устройства в дома и мобилните ни аксесоари, сред които са аудио продуктите. N e събирателно за глобалната цифрова екосистема от всички производители.

Huawei FreeBuds Pro и FreeBuds Studio

Анонсираните през септември FreeBuds Pro са изцяло безжични слушалки с първото в света интелигентно динамично шумопотискане. Функцията за активно шумопотискане достига до 40dB, а двойката микрофони, разположени вътре и извън слушалката бързо и точно идентифицират обкръжението и интелигентно избират между 3 режима – Ultra Mode, Cozy Mode и General Mode.

Динамичното активно шумопотискане, работещо в три режима, е налично и при първите Over-the-Ear слушалки на Huawei – FreeBuds Studio. Те предоставят HiFi звук с до 48kHz с висока резолюция. Използвана е опция за едновременно сдвояване с две устройства.

Huawei Sound X

Домашният Bluetooth говорител Huawei Sound X, разработен съвместно с един от лидерите в звуковите технологии – Devialet също е сред новите звукови попълнения. Компактният Sound X е първата среща на технологичните постижения на Huawei и Devialet – говорител, който внася живия концерт в дома ви, възпроизвеждайки висококачествен бас.

Huawei Eyewear II

Колекцията Huawei Eyewear II е авангарден вариант на дизайна на модния бранд Gentle Monster, който предлага широка гама от слънчеви очила. Иновативното устройство следва философията за максимално естествено съчетаване на технологиите и модата с висококачествено аудио възпроизвеждане. Дизайнът е базиран на титаниев полимер и ергономични форми като е заложено и на интелигентни функции.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *