Слушалките Huawei FreeBuds Pro вече са налични в България

Изцяло безжичните слушалки с интелигентно динамично шумопотискане от Huawei FreeBuds Pro вече са налични у нас в търговската мрежа на Технополис, Теленор и Техномаркет с цена 299 лв. Те имат in-ear дизайн и идват с 3 различни силиконови накрайника. За избор на най-подходящия от тях има и Fit detection функцията на приложението Huawei AI Life.

Стеблото на слушалките е с квадратен профил, който ограничава външния шум. Там са налични миниатюрни дупки, част от специална технология за защита от звукови смущения, причинени от вятъра. Има и сензорни зони за включване на активното шумопотискане, регулиране на силата за звука, приемане на обаждания, възпроизвеждане или пропускане на определено парче от плейлиста, който слушате.

Надграждайки над предишните модели, шумопотискането достига до 40dB, а самият in-ear дизайн спомага за елиминиране на звуковото замърсяване. Разположените в и извън ухото двойка микрофони идентифицират звуковата среда, в резултат на което слушалките автоматично превключват между 3 режима на шумопотискане – Ultra Mode, Cozy Mode и General Mode.

Когато активното шумопотискане е включено, батерията издържа до 4,5 часа, а когато е изключено – до 7 часа, без да се налага да използвате кутийката за носене и зареждане.

Друга важна иновация, внесена на пазара от HUAWEI FreeBuds Pro, е тяхната двойна Bluetooth антена. Всяка от двете слушалки е оборудвана с две Bluetooth антени, което осигурява 360-градусово покритие на Bluetooth сигнала за безупречно стабилна връзка. Двойната връзка с Android, iOS и Windows системи позволява лесно да се превключва между различни системи, без обвързване с конкретна марка и платформа.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *