Huawei P smart 2021 включва издръжлива батерия

Споделете публикацията:

Един от най-важните елементи на съвременните смартфони е батерията. Тя дава енергия на устройството и до голяма степен от нея зависи и времето, с което можете да разполагате при липса на достъп до електрическата мрежа.

Huawei P smart 2021 има с какво да се похвали в това отношение. Той разполага с батерия с висок капацитет от 5000 mAh. Както означава това, на практика можете да изкарате и до два дни с един заряд.

Ревю: Huawei P smart 2021

Разбира се има значение и натоварването, като ако използвате телефона много активно издръжливостта спада значително. По данни на компанията можете да разчитате на до 38.2 часа разговори или 12 часа сърфиране в мрежата с един заряд. Разчита се на AI алгоритъм за пестене на енергия, който оптимизира консумацията на енергия.

Освен високия капацитет на батерията тук е налична и друга екстра, която помага в това отношение. Става дума за технологията за бързо зареждане при мощност до 22.5W. Това е много полезна добавка, тъй като за кратко време зареждане можете да получите енергия за много часове работа.

За по-голямата издръжливост помага още и софтуерът. Тук отличаваме използването на алгоритъм, който следи изразходването на енергия от приложенията и предлага да затворите някои от тях, които са по-натоварващи.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.