Телерик Академия подготвя третото издание на програмата си по дигитален маркетинг

Телерик Академия обяви, че стартира приема за програмата Telerik Academy Upskill Digital Marketing. Програмата е вечерна с продължителност 3 месеца, а стартът ще е на 15 март 2021 година. Онлайн форматът на провеждане я прави подходяща за желаещи от всяка точка на страната. Третото издание на програмата надгражда досегашните и запазва фокуса върху практическо обучение, работа по реални казуси, постоянна обратна връзка от експерти, близка комуникация и контакт с водещи практици в сферата – този път в онлайн среда в отговор на ситуацията с COVID-19.

Кандидатстването е отворено до 14 февруари 2021 година през страницата на Телерик Академия. Кандидатстването включва автобиография и онлайн тест по основи на маркетинга. Сред изискванията е поне една година опит в областта на традиционния маркетинг или друга свързана сфера.

Главен лектор в програмата отново е Ина Тончева, съосновател на The Indigitals и маркетинг експерт с дългогодишен опит в Telerik, Progress и Chaos Group. Обучението обхваща пълния спектър на дигиталния маркетинг в рамките на 3 месеца: планиране на база статистика и данни, анализ на потребителското пътешествие, разработка на маркетинг фунии, създаване на оптимизирано съдържание за уеб, техническо SEO, работа с ключови маркетинг инструменти, стратегии за успешни Facebook и Google реклами, имейл маркетинг.

На 12 януари 2021 година ще се проведе уебинар, на който Ина Тончева ще разкаже повече за програмата и професията на дигиталните маркетинг експерти, а към нея ще се присъединят гости от индустрията, които ще споделят своя личен опит. Събитието е безплатно, но изисква регистрация. Кулминацията на курса е финалният проект – изграждане на цялостна дигитална стратегия на база реални данни от водещи компании.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *