Модерни възможности за оптимизация на работния процес от Digital Box

Днес, когато работата от дистанция е по-популярна от всякога, Digital Box представя отлични възможности за оптимизация и подобряване качеството на работния процес. Можете да избирате сред богатата гама продукти – модерни професионални слушалки, офис телефони, конферентни системи и други, за да подобрите бързината и комфорта при работа, както и да повишите нивото на обслужване за вашите клиенти.

Кои са най-големите предимства на модерното техническо офис оборудване?

Спестяване на време

Професионалните слушалки и съвременните функционални офис телефони максимално улесняват комуникацията с клиенти и партньори. Видеоконферентната връзка, от своя страна, ви позволява да провеждате срещи с отдалечени служители, партньори и клиенти, без да напускате офиса. Не се губи време за пътуване до мястото за срещи или командировка, а това оптимизира работния процес.

Лесно използване

Съвременните технологии изключително много улесниха използването на професионалната офис техника. Можете да се обаждате и да участвате в конференции от работното си място или от заседателната зала, като използвате специално оборудване за видеоконферентна връзка, компютър или смартфон.

Мащабност

Броят на участниците е ограничен само от възможностите на инфраструктурата за видеоконференции и вашите нужди – можете да комуникирате както само с един абонат, така и с група участници или да създадете уеб семинар, който се наблюдава от хиляди хора.

Реалистичност

Що се отнася до конферентните системи, видео комуникацията е в състояние да придаде много повече емоции от телефонния разговор. Важно е единствено да се установи контакт със събеседника и да се разрешат бизнес въпроси. Освен всичко останало, видео комуникацията предотвратява разсейването и се фокусира само върху комуникацията, подобно на разговор при лична среща.

Сигурност

Съвременните системи за видеоконферентна връзка ви позволяват да работите в затворени мрежи без интернет връзка, поради което осигурявате максимална сигурност на предаването на данни. При свързване към мрежата се използват протоколи TLS, които гарантират сигурно криптиране на информацията.

Качествени продукти за бизнеса от Digital Box

Като официален дистрибутор на водещи световни марки, в Digital Box ще откриете и най-новите предложения от признатия като един от лидерите в дигиталните комуникационни системи – Poly.

Защо си струва да разгледате продуктите на Poly?

Polycom и Plantronics са две базирани в Калифорния компании, които събраха своето уникално портфолио от висококачествени, доказани продукти и услуги, помагащи на хората да работят ефективно заедно.

Марката се слави като един от най-големите производители на качествени решения за видеоконферентна връзка в света, с ключова роля в международни глобални проекти за видеоконференции.

Тя успя бързо и адекватно да отговори нарастващото търсене на инструменти за сътрудничество и непрекъснато разработва нови продукти и услуги за видеоконферентна връзка. Затова и несъмнено се нарежда сред водещите иноватори във видеоконференциите.

Poly предлага широко портфолио от системи:

• За видеоконферентна връзка
• Инфраструктура
• Слушалки
• Аудио решения
• Интегрирани унифицирани решения за сътрудничество

Ако държите вашия бизнес да се развива правилно и не само да не изостава от своите конкуренти, но и да бъде винаги една крачка преди тях, непременно разгледайте предложенията, които Digital Box ви предлага. Ще се изненадате от богатия асортимент, включващ единствено модерни, качествени и надеждни решения за бизнеса, с които неизменно е свързан успехът на всяка фирма. В платформата имате възможността да разгледате продукти от близо сто производители и да изберете точно такова оборудване, което най-добре ще отговори на нуждите на вашия бизнес.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *