Теленор дава повече мегабайти с планове Тотал+ и изненади в MyTelenor

Теленор предлага „Сладки изненади“ в мобилното си приложение MyTelenor, както и други предложения за празниците. Операторът предлага двойни мегабайти за целия срок на договора с планове Тотал+ и Интернет. Предложението важи за плановете Тотал+ 26.99 и по-високи, както и планове Интернет 15.99 и по-високи, при подписване на двугодишен договор. Двойните мегабайти са валидни за първите 24 месеца от сключване на договора на територията на България, а предложението е валидно до 31.12.2020 г.

Всички активни регистрирани потребители на приложението MyTelenor могат да участват в играта „Сладки изненади“ по веднъж на ден. Всеки потребител, който спечели награда може да избере да изненада свой близък, като му подари наградата си.

Сред наградите са пакети с допълнителни 250, 500 или 1000 MB валидни за 24 часа на територията на страната, както и отстъпки при покупка на аксесоари и устройства от онлайн магазина на Теленор и отстъпки при пазаруване от избрани партньори на оператора, сред които Sport Depot, The Body Shop, Happy, Laptop.bg и др.

Потребителите на мобилното приложение MyTelenor могат да се включат в играта „Сладки изненади“ до 31.12 и да спечелят отстъпки и мегабайти.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *