Huawei P smart 2021 има качествена за класа си камера

Един от моделите, които изпробвахме наскоро е Huawei P smart 2021. Устройството попада в бюджетния клас, но за сметка на това предлага някои завидни параметри. В това число е и камерата, която е адекватна за ценовото му позициониране.

Основната камера е четворна и се състои от 48MP сензор с бленда f/1.8, като тук е използвана технология за сливане на четири пиксела в един за по-висока светлочувствителност. Налични са още 8MP сензор с ултраширокоъгълен обектив с широко зрително поле от 120 градуса, 2MP за боке ефекти и 2MP макро обектив.

Снимките с главния сензор са качествени при оптимални светлинни условия, като изображенията са детайлни и с добро цветопредствяне. Нощният режим помага доста при ограничена светлина. Широкоъгълният обектив позволява заснемането на по-обширни сцени, но разбира се тук качеството е значително по-ниско. Въпреки това ако е светло и снимате близки обекти снимките са доста адекватни.

Освен това е налична и 8-мегапикселова селфи камера. При нея очаквано има разкрасяващ режим. Тук се препоръчва да избягвате наличието на ярък източник на светлина на заден фон, тъй като това води до по-слаби резултати.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *