Безжичната тонколонка Huawei Sound X е налична в България

Huawei пуска на пазара у нас още един премиум аудио продукт, а това е безжичната колонка Sound X. Моделът е създаден в партньорство с Devialet и е носител на награда за дизайн 2020 iF Award. Devialet вече има 76 награди и 160 технологични патента, като компанията е сред лидерите в акустиката и пресъздаване на качествен звук.

Sound X има Hi-Res сертификат, гарантиращ възпроизвеждането на качествен, достоверен звук, без загуба на информация от аудио сигнала. В компактната конструкция са интегрирани 8 говорителя с обща мощност от 144W. Визуално откритият бас е с амплитуда до 20mm, което позволява да виждате, чувате и усещате вибрациите. Самата колона е изработена от силно намагнетизирани редки минерали (NdFeB, или Neodymium Iron Boron).

Huawei Sound X използва още патентованата от Devialet технология за обработка на сигнала SAM (Speaker Active Matching) и симетрична Push-Push структура. Специално разработен алгоритъм се прилага преди DAC (Digital-to-Analog Converter) конверсията, с което се предотвратява всякакво разминаване между басовите честоти и останалата част от спектъра.

Отгоре е разположен трицветен индикатор, който слива излъчваната светлина с обкръжението, създавайки калейдоскоп. Характерен за модела е откритият бас – възпроизвеждането на музика се съпътства от видима вибрация, която прави цялостното сетивно усещане на потребителя още по-богато.

На нашия пазар Huawei Sound X вече се продава в мрежата на A1, Telenor, Виваком, Техномаркет и партньорската мрежа на Поликомп, на препоръчителна крайноклиентска цена от 699 лв.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *